homehomehomehomehome
Polityka prywatności

Polityka Prywatności
 

Prawa autorskie
Wszelkie treści oraz informacje zawarte na naszym portalu internetowym są własnością Liburnia Hotel & SPA Sp.z o.o. i podlegają ochronie zgodnie z Ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. 2000 r. Nr 80 poz. 904 z późn. zm.) w zakresie wykorzystania, wyświetlania, kopiowania, przekazywania, rozpowszechniania, zmiany lub usuwania. Wszelkie działania we wskazanym zakresie, wymagają pisemnej zgody Liburnia Hotel & SPA Sp.z o.o., w przeciwnym przypadku będą uznane za bezprawne i będą stanowiły naruszenie własności intelektualnej spółki.


Ochrona danych osobowych
Jedynym i wyłącznym administratorem danych osobowych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz.U. z 2002 roku, nr 101, poz. 926 z późn. zm.) jest Liburnia Hotel & SPA Sp.z o.o. z siedzibą w Cieszynie (43-400), ul. Liburnia 10.

Wypełniając formularze rejestracji i sprzedaży usług hotelowych, znajdujące się naszej stronie internetowej, dobrowolnie udostępniają Państwo informacje dotyczące imienia, nazwiska, adresu, daty urodzenia, adresu e-mail, numeru telefonu, numeru karty kredytowej i wyrażają Państwo zgodę na ich przetwarzanie zgodnie z Ustawą. Zapewniamy, że dane osobowe będą przetwarzane tylko i wyłącznie przez administratora danych w celu świadczenia usług, przedstawiania ofert i promocji, badania Państwa zadowolenia  oraz, że nie będą one udostępniane, sprzedawane ani wydzierżawiane innym podmiotom.

Jednocześnie informujemy, że  moduł rezerwacyjny uruchamiany na naszym portalu internetowym jest obsługiwany przez naszego  partnera biznesowego, firmę Profitroom Sp. z o.o., ul. Roosevelta 9/3, 60-829 Poznań i wszelkie dane osobowe wprowadzane w tym module podlegają tym samym zasadom ochrony jak opisano powyżej.


Cookies
Portal internetowy wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych oraz personalizacji ustawień serwisu. Pliki cookies to pliki tekstowe, zapisywane przez przeglądarkę na komputerze lub urządzeniach mobilnych. Użytkownik może zarządzać plikami cookies w ramach przeglądarki internetowej. Wyłączenie obsługi plików cookies może spowodować utrudnienia w prawidłowym działaniu serwisu.

Liburnia Hotel & SPA Sp.z o.o.
ul. Liburnia 10, 43-400 Cieszyn
NIP 548-266-34-27

 

Kontakt

DW Beskidy
ul. Wypoczynkowa 10
43-460 Wisła
tel./fax: (+48) 33 855 20 13
recepcja@dwbeskidy.com.pl

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera aby otrzymywać najświeższe informacje na temat promocji, ofert specjalnych oraz wydarzeń.